Webshops

U wilt een product online verkopen, maar u heeft hier hulp en advies bij nodig. JimminkTexel is de partner om u daar bij te helpen. Met het handige systeem van JimminkTexel kunt u gemakkelijk alle bestellingen zien, maar ook vele extra's en kunt u gemakkelijk de klanten op de hoogte stellen met geautomatiseerde mails.


Producten

Voor de beheerder is het gemakkelijk producten toe te voegen en de producten te beheren. U kunt verzendkosten instellen of juist instellen dat klanten de producten kunnen ophalen, kortingsbonnen toevoegen, klanten bekijken.


Betaalmethoden

Heeft u producten op uw webshop staan, dan is het natuurlijk ideaal voor uw klanten om te betalen via IDeal. IDeal is een gemakkelijke snelle betaalmethode wat veel in Nederland gebruikt wordt, maar ook de andere gebruikelijke betaalmethodes kunnen gebruikt worden door klanten. Maar ook kunt u facturen sturen en betaallinkjes naar klanten sturen.


Bestel proces

Het bestel proces gaat als volgt: Een klant bestelt een product en rekent dit af in zijn winkelwagen. Als de betaling succesvol is afgerond ontvangt de klant een bestelbevestiging met een overzicht van zijn bestelling. Direct na het plaatsen van de bestelling staat de bestelling bij u in het overzicht. Wanneer u het product hebt ingepakt kunt u nu het product gaan verzenden. Bij het besteloverzicht kunt u verzendlabels, pakbonnen en facturen printen. En dat alles door de druk op een knop, de rest doet de computer voor u. Wanneer u het pakketje heeft verzonden krijgt de klant ook een verzendbevestiging in de mail.

Ook handig voor de klant is dat deze de bestelstatus kan volgen in zijn of haar account.


Statistieken

Elke dag kunt u uw ge-update statistieken bekijken. Dit is handig, want hiermee heeft u een totaal overzicht van uw bezoekers. U kunt het aantal, de gebruikte apparaten, rechtstreeks zoekverkeer of via een zoekmachine en de geografische herkomst bekijken. 


Maak een afspraak

JimminkTexel kan voor u een website ontwerpen, neem contact met ons op en dan zorgen we er samen voor dat er een mooi eindproduct komt.

Bekijk ons portfolio om ons eerder gemaakte werk te bekijken.