Grafisch ontwerp

Heel belangrijk voor uw presentatie van uw product of dienst. Een bord of poster op straat kan bijvoorbeeld al de keuze voor de klant zijn om uw bedrijf binnen te stappen in plaats van die van de concurrent.


Op gesprek

Voorafgaand gaan we in gesprek. Over wat u precies als idee hebt. Wilt u een nieuw logo, of heeft u flyers nodig welke ook gedrukt moeten worden. Alles wat u ontworpen wilt hebben kan JimminkTexel voor u realiseren. Wat belangrijk is voordat wij kunnen gaan beginnen met ontwerpen is wat uw wensen zijn. Daarom gaan wij in gesprek, geheel vrijblijvend. Ook tijdens het gesprek behouden wij contact om zo een geweldig eindproduct aan u ten toon te stellen, want daar streeft JimminkTexel natuurlijk naar.


De aandacht trekken

De bedoeling van een goed product is dat het de aandacht van mensen trekt en een trigger geeft aan jou doelgroep. Het is daarom al verstandig als bedrijf om een eigen huisstijl te hebben, heeft u dit nog niet? Geen probleem, ook dit kan JimminkTexel voor u realiseren. Waarom is dit handig kunt u zichzelf afvragen, bekijk dit voorbeeld: KPN kunt herkennen aan de groene kleur en T-Mobile aan de roze kleur. Het zorgt dus voor herkenning van de klant. Ook is interactie heel belangrijk binnen jou marketingmateriaal. Heeft u een poster waarop u vermeld iets te reserveren, dan is het bijvoorbeeld handig om een QR-code op de poster te hebben.


Maak een afspraak

JimminkTexel kan voor u een website ontwerpen, neem contact met ons op en dan zorgen we er samen voor dat er een mooi eindproduct komt.

Bekijk ons portfolio om ons eerder gemaakte werk te bekijken.