Logo's

Een logo is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Een logo is een visueel symbool dat de identiteit en waarden van een merk vertegenwoordigt. Het is ontworpen om direct herkenbaar te zijn en de doelgroep aan te spreken. Het logo dient als een krachtig middel om de merkboodschap over te brengen en om een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.


Op gesprek

Voorafgaand gaan we in gesprek. Zo komen wij meer over uw bedrijf te weten en wat u als bedrijf wilt uitstralen. Maar ook bespreken wij uw ideeën en wensen. Heeft u bijvoorbeeld al iets gezien wat u mooi vindt? Naast het logo bespreken wij ook de rest van de huisstijl van uw bedrijf. Wat is een huisstijl precies? Een huisstijl is kort gezegd de visuele identiteit van een bedrijf. Erg belangrijk dus als u wilt opvallen en nog belangrijker om opnieuw door de klant gevonden te worden.


Meer dan een logo

JimminkTexel kan meer voor u betekenen dan alleen het maken van een logo. Bijvoorbeeld, u heeft een restaurant en JimminkTexel heeft voor u de huisstijl gemaakt, dan kunnen wij ook het grafisch design, zoals een menukaart en posters, en een website voor u maken. Maar ook bedrijfskleding, bierviltjes, flyers en ga zo maar door, want JimminkTexel kan ook voor u het drukwerk realiseren.


Maak een afspraak

JimminkTexel kan voor u een logo en huistijl ontwerpen, neem contact met ons op en dan zorgen we er samen voor dat er een mooi eindproduct komt.

Bekijk ons portfolio om ons eerder gemaakte werk te bekijken.