Websites

Een website, jou eigen online visitekaartje. Handig om jezelf te vertegenwoordigen op het internet. JimminkTexel kan daar bij helpen. JimminkTexel zorgt voor een bijpassende domeinnaam, domeinmail, passend ontwerp en content. Daarnaast krijgt u toegang tot het CMS van uw website, hierdoor kunt u zelf al uw content up to date houden.


“Onze nieuwe website is prachtig, geproduceerd en ontworpen door JimminkTexel. Door de topservice is de website keurig ingesteld. Mijn complimenten.”

— Gea Beijert, De Goede Doelen Sint


Op gesprek

Voorafgaand gaan we in gesprek. Over het ontwerp, de content en het allerbelangrijkste uw wensen! Dit is belangrijk want dan weten ook wij wat er nog moet komen. Bijvoorbeeld dienen er nog foto's gemaakt te worden of heeft u een reserveringssysteem nodig voor uw massagesalon. Ook bespreken we direct wat de domeinnaam wordt voor uw website. Een domeinnaam is een unieke naam waarop gasten uw website kunnen vinden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en aan de hand van de wensen wordt een offerte opgesteld.


Realisatie

Na het gesprek gaat JimminkTexel direct aan de slag met een concept welke is afgesteld op de wensen. De duur van het bouwen van een website hangt af van de complexiteit. JimminkTexel zorgt ervoor dat alles goed staat ingesteld. Wilt u een webshop, dan bouwen wij een webshop. Wat super gemakkelijk is, is dat u gemakkelijk met het CMS systeem makkelijk producten kunt toevoegen of aanpassen, maar ook stukken tekst kunt aanpassen. Komt u hier niet uit en heeft u hier hulp bij nodig? Geen probleem, JimminkTexel staat altijd voor u klaar.


Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie, wat is dat nou eigenlijk? Zoekmachineoptimalisatie staat voor SEO. Het is erg belangrijk dat de SEO goed geregeld is voor je website, want dan kunnen zoekmachines zoals Google jou makkelijk vinden. Er zijn namelijk allerlei manieren om beter gevonden te worden. JimminkTexel kent deze manier en past deze strategieën toe.


Uw eigen bedrijfsmail

Hartstikke professioneel. Het is handig een eigen bedrijfsmail te hebben, zo bent u overal bereikbaar en nog belangrijker het oogt betrouwbaarder voor de klant. Stel u voor u gaat op vakantie en ontvangt een mail van transavia@gmail.com, dit oogt onbetrouwbaarder dan info@transavia.nl. Het zorgt dus ook voor herkenbaarheid. Uw bedrijfsmail krijgt dan dezelfde domeinnaam als uw website. Hartstikke handig!


Maak een afspraak

JimminkTexel kan voor u een website ontwerpen, neem contact met ons op en dan zorgen we er samen voor dat er een mooi eindproduct komt.

Bekijk ons portfolio om ons eerder gemaakte werk te bekijken.